Хто чим рятує лобове скло від льоду зранку?

Підкажіть із власного досвіду — який антилід для авто реально працює? Щоранку одна й та сама історія: поспішаю, а скло вкрите кіркою льоду, поки відскребеш — пів години минуло. Не хочу брати перший-ліпший засіб, щоб потім не пошкодити скло чи гумки. Може хтось уже тестував і може порадити щось перевірене?

larisaborisovna

New member
Підкажіть із власного досвіду — який антилід для авто реально працює? Щоранку одна й та сама історія: поспішаю, а скло вкрите кіркою льоду, поки відскребеш — пів години минуло. Не хочу брати перший-ліпший засіб, щоб потім не пошкодити скло чи гумки. Може хтось уже тестував і може порадити щось перевірене?
Я цієї зими вирішила не мучитись і купила антилід для авто у магазині «Китаєць». Якщо чесно, брала без особливих очікувань, але він реально виручив — розпилюю на скло, кілька хвилин і лід починає танути, без шкребків і нервів. Пробувала також на дверях, коли примерзли — відкрились без ривків. Головне, що не залишає розводів і не псує ущільнювачі. Тепер просто тримаю балончик у машині й зранку не панікую через мороз.

Сверху