Вейп шоп

Лили

Member
Якщо чесно, під час вибору нового пристрою я найбільше звертаю увагу на три речі: розмір, зовнішній вигляд і те, наскільки просто ним користуватися. Не хотілося брати щось величезне або модель із купою незрозумілих налаштувань. Саме тому почав дивитися в бік Vaporesso Xros 6 Mini. Побачив цю модель в Opal Vape, почитав інформацію про неї та вирішив замовити https://www.opalvape.com.ua/pod-sys...kit-1800-mah-bahatorazova-elektronna-syhareta Сайт магазину в цілому зручний, потрібний товар знайшов досить швидко, а оформлення не зайняло багато часу. При отриманні все було нормально запаковано, коробка не пом'ята, сам пристрій теж у хорошому стані. Перше враження від Xros 6 Mini — дуже компактний. На фотографіях він здавався невеликим, але в реальності формат сподобався ще більше. У руці лежить зручно, у кишені багато місця не займає, тому для мене це однозначний плюс. Зовнішній вигляд теж вдалий: нічого зайвого, усе досить лаконічно. Ще один момент, який сподобався, — немає відчуття, що перед використанням потрібно годинами розбиратися з пристроєм. Керування зрозуміле, а загальна конструкція виглядає простою та продуманою. Щодо самого магазину, то тут теж залишилися хороші враження. Замовлення оформлене без зайвих труднощів, товар прийшов акуратно. Загалом Vaporesso Xros 6 Mini виявився саме тим компактним форматом, який я шукав. Перед покупкою, звичайно, раджу перевірити актуальні характеристики та сумісність, але особисто для мого запиту вибір виявився вдалим.

Ян Лившиц

New member
Ось теж вирiшив купити подік iз що не дуже по прайсу. Просто спробувати.
Сподобалося, що пристрій компактний і його зручно тримати в руці. Із заміною картриджа та заправленням також розібрався без особливих труднощів. Поки ще не можу оцінити всі особливості, адже користуюся недовго, але загальне враження нормальне. Думаю, з часом краще зрозумію його можливості та особливості обслуговування.

Сверху