Вейп шоп

Лили

Member
Якщо чесно, під час вибору нового пристрою я найбільше звертаю увагу на три речі: розмір, зовнішній вигляд і те, наскільки просто ним користуватися. Не хотілося брати щось величезне або модель із купою незрозумілих налаштувань. Саме тому почав дивитися в бік Vaporesso Xros 6 Mini. Побачив цю модель в Opal Vape, почитав інформацію про неї та вирішив замовити https://www.opalvape.com.ua/pod-sys...kit-1800-mah-bahatorazova-elektronna-syhareta Сайт магазину в цілому зручний, потрібний товар знайшов досить швидко, а оформлення не зайняло багато часу. При отриманні все було нормально запаковано, коробка не пом'ята, сам пристрій теж у хорошому стані. Перше враження від Xros 6 Mini — дуже компактний. На фотографіях він здавався невеликим, але в реальності формат сподобався ще більше. У руці лежить зручно, у кишені багато місця не займає, тому для мене це однозначний плюс. Зовнішній вигляд теж вдалий: нічого зайвого, усе досить лаконічно. Ще один момент, який сподобався, — немає відчуття, що перед використанням потрібно годинами розбиратися з пристроєм. Керування зрозуміле, а загальна конструкція виглядає простою та продуманою. Щодо самого магазину, то тут теж залишилися хороші враження. Замовлення оформлене без зайвих труднощів, товар прийшов акуратно. Загалом Vaporesso Xros 6 Mini виявився саме тим компактним форматом, який я шукав. Перед покупкою, звичайно, раджу перевірити актуальні характеристики та сумісність, але особисто для мого запиту вибір виявився вдалим.

Сверху