Замовлення електротехніки онлайн — реально працює

Привіт! Маю намір оновити розетки, вимикачі та інше електричне обладнання вдома. Хочу, щоб усе було сертифіковане і якісне, з нормальною доставкою. Хто вже замовляв онлайн і може поділитися досвідом без реклами?

Привіт! Маю намір оновити розетки, вимикачі та інше електричне обладнання вдома. Хочу, щоб усе було сертифіковане і якісне, з нормальною доставкою. Хто вже замовляв онлайн і може поділитися досвідом без реклами?

Робила замовлення в інтернет-магазині Scneider Electric httрs://s-electric.com.ua/ і була приємно здивована сервісом та асортиментом. Тут не просто бюджетні варіанти, а й дизайнерські та преміум-серії, модульне обладнання, монтажні коробки та аксесуари для кабелів, а також зарядні станції для електромобілів. Консультанти підказали оптимальні варіанти саме під мої потреби, замовлення приїхало швидко і в акуратній упаковці. Після встановлення помітила, що продукція дійсно якісна: механізми працюють плавно, матеріали міцні, дизайн сучасний — зручно, надійно і приємно користуватися.

Сверху