Витамины и БАДы

Лили

Member
Недавно открыл для себя онлайн-магазин Kintor и решил заказать витамины и БАДы www.kintor.com.ua/ru/vitaminy-ta-bady Скажу честно, сначала сомневался, ведь заказывал много где, но здесь приятно удивила прозрачность информации о продукции. Каждая добавка подробно описана: дозировки, состав, рекомендации по приему. Заказ оформил за пару минут, доставка была очень быстрой — меньше чем через два дня все уже было у меня. Особо порадовало, что упаковка надежная, ничего не протекло и не разбилось. Принимаю комплекс для суставов и омега-3, уже через пару недель заметил, что тренировки проходят легче, усталость после них меньше. Сейчас этот магазин стал моим постоянным источником витаминов — удобно, надежно и без лишней бюрократии.

Недавно открыл для себя онлайн-магазин Kintor и решил заказать витамины и БАДы
Я взагалі більше дивлюся на те, що саме продають і як усе це оформлено, а не просто шукаю магазин із найбільшою кількістю баночок. З Hrybna hrybna.com/mushroom/kord-cjeps-vijskov-j мені якраз траплялася інша історія — вони більше спеціалізуються на грибних екстрактах. Я собі там запам’ятав їжовик і кордицепс, бо давно хотів розібратися, що це за гриби і чим вони відрізняються. Особливо зручно, що їх можна брати вже у готовому форматі, без порошків та всіляких домашніх експериментів. Якщо вже замовляти добавки, то я теж за те, щоб перед покупкою нормально подивитися склад і спосіб прийому. А далі вже справа смаку, комусь потрібні вітаміни, а комусь цікавіше спробувати щось із функціональних грибів.

Сверху