Верхова їзда у Львові

мойша

New member
Хочу знайти у Львові місце для регулярних занять верховою їздою, але поки не розумію, на що дивитися при виборі клубу. Важливо, щоб там нормально ставилися до коней, тренер не поспішав із навантаженням і можна було поступово перейти від базових вправ до впевненішого керування. Ще цікавить, чи є варіант займатися дорослому без спортивних амбіцій, просто для розвитку навичок і відпочинку після робочого тижня.

edvardjilо

Member
Тут я б звернув увагу на Equicor, бо комплекс орієнтований не тільки на спортивну підготовку, а й на звичайні тренування для дорослих та дітей. На сайті зазначено, що інструктори враховують рівень підготовки та цілі людини, тому формат можна підбирати не лише під змагання. Верхова їзда Львів для мене в такому випадку асоціюється саме з можливістю займатися системно, а не просто один раз сісти на коня. У комплексі є кілька манежів, зокрема відкритий і закритий, а також простір для розминки та окрема зона для тих, хто тільки починає. Окрім тренувань, там доступна оренда коня для прогулянок, занять або фотосесій, тож формат відвідування можна змінювати залежно від мети.

Сверху