Тактичні кофти потрібні

gagav

Member
Де зараз краще замовити якісні тактичні кофти, щоб це був не просто гарний одяг для фото, а річ, яку реально зручно носити під час тривалого перебування на вулиці? Дивлюся на флісові моделі, але гублюся серед різних тканин, щільності, крою та додаткових кишень. Хотілося б знайти нормальний варіант із хорошою посадкою, який не втратить форму після регулярного використання та прання.

okipka

Member
Я б подивився асортимент військового спорядження Kiborg. Там є окрема категорія, де зібрані тактичні кофти https://kibоrg.com.ua/taktychni-kofty/ різного призначення, тому можна порівняти кілька моделей, а не брати першу-ліпшу. Є флісові варіанти, моделі з вітрозахисними властивостями, різні кольори та широкий вибір розмірів. Мені подобається сам підхід до вибору: можна орієнтуватися не тільки на зовнішній вигляд, а й на матеріал, сезонність, посадку та особливості конструкції. Для прохолодної погоди фліс виглядає цілком логічним рішенням, а якщо планується активний рух, варто дивитися на моделі з вентиляцією та зручними кишенями. У каталозі Kiborg є як власні моделі, так і вироби від відомих виробників, тому вибір досить великий. Я б почав саме з цього каталогу й уже там визначався між легшою кофтою та теплішим варіантом залежно від умов використання.

Сверху