Ставки на бокс та MMA: де шукати хорошу лінію?

rokero9

New member
Всім привіт. Я великий шанувальник єдиноборств, постійно дивлюся турніри UFC, Bellator та великі боксерські вечори. Хочу знайти букмекера, який дає глибокий розпис на бої, а не лише перемогу першого або другого бійця. Цікавлять ставки на спосіб перемоги, дострокове завершення, тотал раундів та раунд, у якому завершиться бій. На багатьох сайтах розпис на бокс з'являється тільки в день бою і складається з трьох позицій. Порадьте платформу, де детальна лінія на єдиноборства виходить заздалегідь і є хороші коефіцієнти.

1702_dima

Member
Вітаю. Щодо боксу та MMA повністю з тобою згоден, знайти глибокий розпис буває складно. Я сам стежу за UFC і для ставок на бої використовую https://melbetua.com.ua оскільки там лінія на турніри з'являється заздалегідь, за кілька тижнів до події. Роспис дійсно вражає: є ставки на метод перемоги, точний раунд, буде бій пройдено повністю чи ні, а також різні комбіновані варіанти. Коефіцієнти дають хороші, маржа на великі бої адекватна. У лайві під час турніру також можна робити ставки між раундами. Все працює чітко, розрахунок після оголошення офіційного рішення суддів швидкий. Якщо шукаєш якісну лінію саме під єдиноборства, обов'язково завітай до них.

Сверху