Радіатори для квартири — де замовляли?

Підкажіть, де зараз краще замовити радіатори опалення? Старі батареї вже зовсім не радують, та й зовнішній вигляд у них ще той 😅 Хочеться поставити щось сучасніше, але я не дуже розуміюся на технічних характеристиках. Чи є магазини, де можуть нормально підказати, що підійде саме під конкретну систему, а не просто запропонують найдорожчу модель?

Підкажіть, де зараз краще замовити радіатори опалення? Старі батареї вже зовсім не радують, та й зовнішній вигляд у них ще той 😅 Хочеться поставити щось сучасніше, але я не дуже розуміюся на технічних характеристиках. Чи є магазини, де можуть нормально підказати, що підійде саме під конкретну систему, а не просто запропонують найдорожчу модель?
Я свої радіатори опалення замовляла в інтернет-магазині «Сучасні технології опалення» httрs://technoteplo.com.ua/catalog/radiatori-opalennya і залишилася задоволена. Спочатку теж боялася неправильно вибрати, тому одразу запитала консультанта, який варіант краще взяти для наших кімнат. Мені пояснили все досить просто, без купи незрозумілих термінів, допомогли визначитися з розмірами. Замовлення оформили швидко, доставили без пригод, усе було ціле й нормально запаковане. Після встановлення батареї добре гріють, тому поки жодних претензій — вийшло набагато простіше, ніж я собі уявляла.

Сверху