Проходження військово-лікарської комісії (ВЛК) при наявності хронічних захворювань

Loko

New member
Вітаю всіх. Отримав повістку для уточнення даних та проходження медичного огляду. Маю давні проблеми зі хребтом (міжхребцеві грижі та постійні загострення), але в районному ТЦК лікарі оглядають дуже поверхово і не хочуть долучати мої медичні довідки з приватної клініки до справи. Підкажіть, як правильно подавати медичні документи, щоб їх обов'язково врахували при визначенні ступеня придатності?

viktorr124

New member
Усі медичні виписки та висновки потрібно подавати виключно через офіційну заяву із реєстрацією в канцелярії ТЦК або відправляти поштою цінним листом із описом вкладення ще до початку огляду. Якщо лікарі ігнорують скарги, ви маєте право вимагати направлення на додаткове обстеження в комунальний або державний заклад охорони здоров'я. У разі виникнення суперечок краще звертатися за правовою підтримкою. Мені та моєму братові в аналогічній ситуації дуже допомогли фахівці з Військовий Адвокат Київ | Юрист з Військових Справ в Києві , які допомогли грамотно скласти заяви та домоглися об'єктивного вивчення діагнозів на ВЛК.

Сверху