Посоветуйте метод проверки здоровья без очередей

FoxofOdin

New member
Останнім часом почуваюся дуже виснаженим, постійно болить голова і з'явилася якась важкість у правому боці після їжі. У звичайній поліклініці терапевт виписав купу стандартних направлень на аналізи, але стояти у чергах з самого ранку у мене просто немає часу через роботу. Хочеться знайти сучасну клініку в Києві, де можна швидко здати всі тести за один короткий візит і без болю. Які інноваційні варіанти скринінгу всього тіла зараз вважаються найточнішими? Де знайти хороших спеціалістів інтегративного напрямку

Nelson Corbin

New member
Привіт. Сам минулого року зіткнувся з такою проблемою, коли постійно засинав на ходу, а звичайне УЗД та аналізи показували повну норму. Бігати кабінетами тижнями - це нереальна втрата часу для зайнятої людини. Мені знайомий порадив спробувати сучасне комп'ютерне сканування, яке зчитує біофізичні показники кожної клітини за годину. Раджу пройти комплексне обстеження організму за допомогою неінвазивних датчиків, які фіксують електромагнітні коливання органів. Тобі просто надягають пластини на руки та голову, ти сидиш у зручному кріслі та спокійно відпочиваєш під час сеансу. Система автоматично аналізує шлунок, судини, серце, суглоби та відразу видає детальний паспорт здоров'я на монітор. Мені так знайшли прихований застій жовчі, який і викликав постійну важкість після обіду. Лікар розписав мені м'який частотний детокс і схему харчування, після чого біль повністю зник. Сервіс там чудовий, все строго за часом запису, жодної хвилини не втратиш. Результати отримуєш миттєво на першому ж прийомі у профі.

FoxofOdin

New member
Дякую за розгорнутий відгук про паспорт здоров'я за годину, формат без голок та черг мені ідеально підходить. Прихований застій жовчі дуже схожий на мою ситуацію з важкістю, обов'язково скористаюся вашою порадою та вивчу сайт клініки.

Сверху