Порадьте готельнь в Поляниці з повним комплексом послуг

Dalila

New member
Ми плануємо відпустку в горах і я зовсім розгубилася у виборі. Хочеться знайти перевірене місце, де є все і одразу і затишні номери, і окремі котеджі, якщо поїдемо великою компанією, і обов'язково хороший SPA з басейнами. Підкажіть, хто відпочивав у комплексах, де є вибір між сучасними корпусами та автентичними дерев'яними будиночками? Дуже важливо, щоб на території були класні ресторани, особливо з грузинською кухнею, щоб не шукати, де поїсти ввечері. Буду вдячна за відгуки про сервіс та загальну атмосферу!

Нестли

New member
Ой, я тебе так розумію, коли хочеться всього і одразу, голова просто обертом від пропозицій. Минулого року ми з дівчатами теж шукали таку локацію, щоб і в SPA поніжитися, і кухня була на висоті, і щоб дизайн не «муляв» око. Для себе я відкрила, що реально високий рівень сервісу в готелях Фоміч, про який мені багато хто говорив. Це ціла мережа в Поляниці, де можна обрати варіант під будь-який настрій: хочеш класичний дерев'яний готель з ароматом хвої — є Карпатський, хочеш сучасний стильний номер — тобі у Twins. А якщо збираєтеся великою компанією, то їхні окремі котеджі Residence — це просто мрія, там своя територія і повна приватність. Басейн і SPA у них просто космічні, особливо вечірні купання, коли навколо гори. Але моя окрема любов — це їхній ресторан, де я вперше спробувала м'ясо з таким тонким грузинським акцентом та неймовірною подачею. Там панує така гостинна атмосфера, що ввечері навіть не хочеться нікуди виходити, бо сервіс і затишок тримають на місці. На сайті можна роздивитися всі їхні локації та обрати ту, що найбільше відгукується серцю.

Сверху