Помогите выбрать хороший онлайн сексшоп

OlegMakarov

Member
Хочу заказать несколько интимных товаров, но не знаю, где безопасно и удобно это сделать. Подскажите проверенные магазины, где всё приходит вовремя и в нейтральной упаковке.

VasylKuznetsov

New member
Вже кілька місяців купую в Candor Place — це дійсно класний інтернет магазин сексшоп. Великий вибір, ціни приємні, а головне — сервіс на рівні. Замовлення www.candorplace.com завжди приходять у термін, товари якісні, без запаху. Моя дівчина теж задоволена. Радий, що в Україні є такі сучасні магазини для дорослих.

ingafrollova

New member
Я якось вирішила нарешті перестати соромитись і просто подивитись, що є в онлайн секс-шопі Перчинка, і була приємно здивована, що все зроблено максимально просто і без незручних моментів. Нічого “вульгарного” в подачі немає — звичайний зрозумілий каталог, де можна спокійно почитати і вибрати без відчуття, що тебе хтось оцінює. Я брала невелику інтимну іграшку для себе, і сподобалось, що легко знайти щось базове для початку, без зайвих наворотів. Загалом залишилось враження, що це нормальний сервіс для дорослих людей, де можна без напруги подбати про себе і свої відчуття.

Сверху