Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно. Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
Є зараз взагалі нормальні новинні платформи, де можна спокійно читати без купи реклами і зайвого шуму? Чи все одно доводиться стрибати між різними сайтами?
Привіт, я теж думав, що вже немає нормальних варіантів, але насправді є. Просто це не завжди великі відомі ЗМІ, а скоріше більш компактні платформи. Там менше реклами, подача простіша і читати приємніше. Я зараз користуюсь сайтом Daily Mriya Social Україна Новини та Огляди у 2026 році — Daily Mriya Social і в принципі закриваю більшість потреб по новинах. Іноді, звісно, можу зайти ще кудись для перевірки, але це рідко. В цілому можна обійтись без постійного переходу між купою сайтів.
На данном сайте используются файлы cookie, чтобы персонализировать контент и сохранить Ваш вход в систему, если Вы зарегистрируетесь.
Продолжая использовать этот сайт, Вы соглашаетесь на использование наших файлов cookie.