Магніти для творчих ідей – чи варто замовляти онлайн?

Хочу зробити невеликі магнітні тримачі для дитячої кімнати та органайзери для дрібниць, але не розуміюся на силах магнітів і формах. В магазині все якось одноманітне, а ті, що пробувала раніше, ледве тримають легкі предмети. Може, хтось вже замовляв сильні магніти онлайн і може порадити, де реально знайти надійні?

Хочу зробити невеликі магнітні тримачі для дитячої кімнати та органайзери для дрібниць, але не розуміюся на силах магнітів і формах. В магазині все якось одноманітне, а ті, що пробувала раніше, ледве тримають легкі предмети. Може, хтось вже замовляв сильні магніти онлайн і може порадити, де реально знайти надійні?
Я вирішила спробувати замовити у Magnit88, бо це дійсно магазин, де можна вибрати потрібний тип магнітів і без проблем купити магніти в Україні для будь-яких домашніх проєктів. Взяла кілька маленьких дисків і кілець для органайзерів і декору — тримають навіть важчі речі, ніж я очікувала, при цьому компактні і зручні у використанні. Найприємніше, що не довелося переплачувати за “брендові” набори, а замовлення прийшло вчасно, і тепер навіть дитячі магнітні іграшки тримаються на панелі без жодних сюрпризів.

Сверху