Купівля ірисів та лілейників у приватного садівника

edithxxmason

New member
Хтось тут замовляв квіти безпосередньо у приватних садівників? Хочу поповнити свій сад бородатими ірисами та лілейниками, але боюся натрапити на перепродаж або неякісний посадковий матеріал. Цікавить, як перевірити свіжість рослин і чи варто довіряти приватним колекціонерам.

larisaborisovna

New member
Хтось тут замовляв квіти безпосередньо у приватних садівників? Хочу поповнити свій сад бородатими ірисами та лілейниками, але боюся натрапити на перепродаж або неякісний посадковий матеріал. Цікавить, як перевірити свіжість рослин і чи варто довіряти приватним колекціонерам.

Я нещодавно замовляла рослини у Катерини Тесновець на сайті httрs://www.katrusynikvity.com/ і залишилася дуже задоволена. Вона вирощує іриси, лілейники та жоржини у відкритому ґрунті без надмірної хімії, і всі рослини приходять свіжими. Особливо сподобалося, що бородаті іриси перед відправкою підсушуються, тому приживаються легко. Можна бути впевненим, що купуєш саме те, що бачиш на фото, і що рослини здорові. Раджу звертатися без сумнівів, якщо хочете якісний посадковий матеріал прямо з колекції.

Сверху