Купити рюкзак 35 л

dorry

New member
Доброго дня! Шукаю, де купити якісний рюкзак на 35 літрів, тому вирішила запитати тут. Потрібен варіант для подорожей і активного відпочинку, щоб був достатньо місткий, але не виглядав як величезна валіза за спиною. Хотілося б знайти щось зручне, міцне і практичне. Я трохи сумніваюся, бо моделей багато, а по фото не завжди можна зрозуміти якість. Можливо, хтось недавно купував рюкзак такого об’єму і може поділитися враженнями? Цікаво почути реальні відгуки та рекомендації, щоб зробити правильний вибір.

zazik

New member
Полюбляю активний відпочинок із компанією, тому довелося шукати рюкзак більшого об’єму, який вміщав би все необхідне для виїздів на кілька днів. Переглянув багато варіантів в інтернеті, але саме асортимент Prof1group здався найбільш переконливим за співвідношенням ціни та якості. Вирішив замовити рюкзак об’ємом 35 літрів https://prof1group.ua/ryukzak-35-l і анітрохи не пожалкував про це рішення. Простору вистачає навіть для тривалих виїздів — спальник, одяг і додаткове спорядження вміщаються без проблем. Конструкція продумана, є зовнішні стяжки для додаткових речей, наприклад килимка чи палатки. Тканина щільна, не промокає навіть під сильним дощем, що перевірив особисто під час останньої поїздки. Спина має хорошу вентиляцію, тому навіть у спеку немає дискомфорту від поту. Швидка доставка та чесна консультація менеджерів магазину додали ще більше задоволення від покупки. Тепер я точно знаю, що якісний рюкзак — це must-have для будь-якого активного відпочинку, а Prof1group — магазин, якому можна довіряти.

Сверху