Книгарня Сенс

Лили

Member
Давно хотіла зібрати власну колекцію манги, але постійно відкладала покупку, бо не могла визначитися, де краще замовляти. Цього разу вирішила спробувати інтернет-магазин книг Сенс і залишилася дуже задоволена https://svobodapress.com.ua/shcho-take-manga-i-z-choho-pochaty-chytaty-putivnyk-dlia-novachkiv/ Найбільше сподобалося, що вибір манги тут справді великий: можна знайти як популярні серії, про які постійно говорять у соцмережах, так і цікаві видання, які раніше мені не траплялися. Я замовляла кілька томів однієї серії, тому для мене було важливо, щоб книги були добре запаковані й приїхали без пошкоджень. Саме так і сталося — кожен том був акуратно складений, обкладинки не потерті, кутики не пом'яті, а сторінки чисті та приємні на дотик. Окремо хочу відзначити зручність самого сайту: не довелося довго шукати потрібні видання, інформація про книги зрозуміла, а оформлення замовлення не викликало жодних труднощів. Приємно, коли магазин не створює зайвих проблем і можна просто вибрати бажані книги та спокійно чекати на посилку. Після отримання замовлення залишилися тільки позитивні враження. Манга виглядає набагато красивіше наживо, ніж на фотографіях, і вже хочеться продовжити колекцію. Думаю, це був дуже вдалий вибір магазину, і наступні томи своєї манги теж шукатиму саме в Сенсі.

Сверху