Який боксмод краще взяти під сигаретну затяжку, щоб акумулятора вистачало на два дні?

Филин

New member
Народ, привіт. Потрібна порада від тих, хто в темі. Зараз ходжу з простим подом, але задовбався заряджати його по три рази на день. Хочу купити нормальний сигаретний бак і підібрати під нього акумуляторний мод, десь на один акум 21700, мабуть. Головне, щоб плата не тупила і тримав заряд довше. Дивлюся на драг чи щось від гіквейп, але гублюся, що зараз взагалі надійне і не розвалиться за місяць. Підкажіть варіанти.

Rocky

New member
Я сам довго шукав підходящий сетап під сигаретник, бо звичайні поди приходилося заряджати постійно. Розглядав різні варіанти, думав навіть взяти щось зовсім мініатюрне на вбудованому акумуляторі, але вчасно зрозумів, що це шило на мило. В результаті вивчив тему і зрозумів, що найкраще підійдуть автономні батарейні моди для електронних сигарет drsmoke.org/ua/mody/ саме на один акум формату 21700. Взяв собі такий девайс від Гіквейп, і проблема зникла — тепер заряду залізобетонно вистачає на два дні помірного паріння. Мінус тільки в тому, що сам модик трохи важкуватий у порівнянні з пластиковими подами, в кишені сорочки його вже не поносиш. Але як на мене, краще змиритися з вагою, ніж постійно шукати розетку.

Сверху