Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно. Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
Думаю, яку компанію вибрати для перевезення речей з квартири. Варіантів в інтернеті дуже багато, але боюсь натрапити на недобросовісних перевізників. Що порадите?
Я б радив подивитися на moving-expert.kyiv.ua. Це перевізники, які вже давно працюють на ринку і мають досвід як квартирних, так і офісних переїздів. Вони мають власний автопарк, де є машини різного розміру, а також пропонують послуги вантажників. Мені подобається, що вони беруть відповідальність за речі, і в разі чого можна пред’явити офіційні документи. У них також можна замовити пакувальні матеріали, що дуже зручно. Сам переїзд проходить максимально організовано – без хаосу і стресу.
На данном сайте используются файлы cookie, чтобы персонализировать контент и сохранить Ваш вход в систему, если Вы зарегистрируетесь.
Продолжая использовать этот сайт, Вы соглашаетесь на использование наших файлов cookie.