Яка стійка крем-фарба для волосся забезпечує найбільш передбачуваний результат у роботі?

Филин

New member
Всім привіт! Працюю в індустрії краси вже не перший рік, але зараз вирішив трохи переглянути свій робочий арсенал і знайти щось нове для постійного використання. Колеги, підкажіть, на які бренди ви зараз робите ставку, коли клієнт просить ідеальне попадання в колір? Мені важливо, щоб засіб був слухняним у змішуванні, мав зрозумілу палітру і не видавав «сюрпризів» на пористому волоссі. Я налаштований знайти той самий продукт, який стане моєю правою рукою в щоденних фарбуваннях. Хочеться, щоб після процедури людина виходила з крісла з усмішкою, а я був спокійний за стан її пасом. Поділіться своїм досвідом, адже професійна думка практиків — це найцінніше. Буду вдячний за конкретні поради щодо стійкості та зручності нанесення!

Rocky

New member
Вітаю, колего! Розумію твій запит, бо сам тривалий час перебував у пошуках продукту, який би не змушував мене гадати над фінальним результатом після зняття рушника. У нашій справі передбачуваність — це фундамент спокою майстра та лояльності відвідувача. Я перебрав чимало брендів, тестував різні лінійки на пористих пасмах і на натуральній базі, поки не зупинився на одному перевіреному варіанті. Для мене справжнім відкриттям стала стійка крем-фарба для волосся Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Стійка крем-фарба для волосся Wella Professionals Koleston Perfect ME+ яка працює максимально чітко за палітрою. Вона має дуже пластичну консистенцію, що дозволяє рівномірно розподілити пігмент, уникаючи плям чи просідання кольору в пересушених зонах. Мені подобається, що відтінки виходять чистими, а блиск після сушіння просто неймовірний. Я задоволений результатом, оскільки клієнти повертаються з гарною базою, яка не вимивається в брудні підтони. Питання з вибором основного робочого барвника я для себе закрив, бо цей продукт зроблений як треба і дає ту саму впевненість у кожному русі пензля, якої нам часто не вистачає.

Сверху