Як оформити направлення на виробничу практику від вишу

FoxofOdin

Member
Доброго дня всім! Мені потрібно офіційно оформити виробничу практику на це літо, навчаюся в київському політеху на машинобудуванні. Дуже хочу потрапити в авіабудівну компанію, але зовсім не знаю, з якого боку підійти до цього питання юридично. Що потрібно зробити в першу чергу: йти на кафедру чи спочатку подавати резюме в компанію? Як дізнатися, чи має мій факультет офіційний договір про співпрацю і як виглядає процедура отримання рекомендації?

Nelson Corbin

New member
Усе робиться дуже просто і в чіткій послідовності, головне - не зволікати, бо набір зазвичай завершується заздалегідь. Першим кроком тобі треба зайти на сайт, де представлена компанія Прогрестех-Україна , і заповнити електронну реєстраційну форму на проходження виробничої практики. Далі ти йдеш до куратора практики або завідувача кафедри у своєму інституті. Багато вишів Києва мають офіційні договори про співпрацю з цією компанією, де вже зафіксована циклічність та терміни проведення практики для бакалаврів та магістрів. Кафедра виписує тобі офіційну рекомендацію від ЗВО-партнера на виділені місця. Після цього ти проходиш внутрішній технічний відбір компанії, де перевіряють базові знання механіки та іноземної мови. Коли відбір пройдено, компанія надсилає підтвердження, факультет оформлює наказ про проходження практики, і ти офіційно починаєш навчання. Усі ці паперові питання вирішуються швидко, тож починай реєстрацію вже зараз.

Сверху