Як краще доїхати з Харкова до Ганновера автобусом без пересадок

FoxofOdin

New member
Підкажіть, як зараз зручніше доїхати з Харкова до Ганновера автобусом? Дорога дуже довга, тому важливо, щоб були нормальні умови в салоні і мінімум пересадок. Чи є прямі рейси і скільки зазвичай триває поїздка з урахуванням кордону? Також цікавить, чи працюють розетки і кондиціонер, бо потрібно бути на зв’язку протягом дороги.

Nelson Corbin

New member
Я нещодавно їхав цим маршрутом і більше всього переживав, чи вдасться нормально відпочити в дорозі, бо поїздка дуже довга. Дивився варіанти і обрав рейс через Prosto Bus Plus, бо він був найбільш зручний по часу. Сам автобус Харків Ганновер виявився цілком нормальним: сидіння відкидалися достатньо, щоб можна було поспати, і це сильно рятувало під час нічної частини дороги. Кондиціонер працював стабільно, але ближче до ранку ставало трохи прохолодно. Розетки були, хоча з доступом іноді не дуже зручно. Мені сподобалося, що в дорозі був стабільний інтернет, це реально виручало. Водії робили технічні зупинки кожні кілька годин, можна було нормально розім’ятися і щось взяти поїсти. Найскладніше для мене це довгий час сидячи, ближче до кінця вже відчувається втома, тому подушка під шию реально вирішує. В цілому доїхати можна спокійно, але це точно не “легка прогулянка”.

Сверху