Двоспальні ліжка

Після ремонту нарешті дійшла черга до спальні, і тепер шукаю двоспальне ліжко. Хотілося б нормальну широку модель, щоб удвох було зручно спати, але без відчуття, що купуєш величезну шафу замість ліжка. Дивлюся на дерев’яні варіанти, ще думаю щодо підйомного механізму. Хто вже купував готове ліжко у виробника, можете розповісти, як воно в користуванні і чи варто замовляти саме дерев’яне?

Після ремонту нарешті дійшла черга до спальні, і тепер шукаю двоспальне ліжко. Хотілося б нормальну широку модель, щоб удвох було зручно спати, але без відчуття, що купуєш величезну шафу замість ліжка. Дивлюся на дерев’яні варіанти, ще думаю щодо підйомного механізму. Хто вже купував готове ліжко у виробника, можете розповісти, як воно в користуванні і чи варто замовляти саме дерев’яне?
Ми своє двоспальне ліжко замовляли в ArtWood, коли облаштовували спальню, і я залишилася задоволена вибором. Брали двоспальні ліжка із дерева у розмірі 180х200, бо хотілося більше вільного місця для двох, а не щоб кожен спав на своїй половині. Перед замовленням уточнили всі розміри, тому матрац підійшов без проблем. Саме ліжко досить важке, конструкція міцна, після складання нічого не хитається. Ще сподобалося, що дерево виглядає натурально, без цього відчуття дешевих меблів. Під час користування поки теж усе нормально: не скрипить, не розхитується, тому покупкою задоволена.

Сверху