Де замовити створення та рекламу сайту?

Jezz

New member
Давно думаю над запуском власного сайту, але чим далі занурююсь у цю тему, тим більше розумію, що просто зробити сторінки та викласти їх в інтернет недостатньо. Хочеться одразу продумати структуру, нормальний дизайн, мобільну версію, швидкість роботи, наповнення і можливість залучати відвідувачів через рекламу. Тому розглядаю варіант замовити все комплексно, щоб не шукати окремо розробника, а потім ще спеціаліста з реклами. Підкажіть, будь ласка, де зараз можна замовити створення та рекламу сайту? Цікавить саме нормальний комплексний підхід, а не просто швидке виготовлення шаблонного сайту без подальшої роботи над його просуванням. Хотілося б почути реальний досвід тих, хто вже проходив цей шлях.

KITT

New member
Якщо сайт планується не просто «для галочки», я б радив ще до початку роботи визначитися з його завданнями та майбутньою аудиторією. Від цього залежить структура сторінок, функціонал, тексти, дизайн і навіть те, які рекламні канали буде доцільно використовувати. Наприклад, для одного бізнесу може добре працювати пошукова реклама, а для іншого важливішими будуть органічне просування, контент або соціальні мережі. Також варто заздалегідь уточнити, чи входить у послугу адаптація сайту під смартфони, базова SEO-оптимізація, налаштування аналітики та підготовка рекламних кампаній. Тоді після запуску не доведеться переробляти половину сайту через те, що певні речі не були враховані на старті.

Jezz

New member
Дякую за пояснення. Саме з таким підходом і хотілося б розібратися, тому що раніше я більше думав тільки про сам сайт, а про рекламу вже після запуску. Тепер розумію, що краще одразу врахувати майбутнє просування, щоб структура та сторінки були підготовлені відповідним чином. Особливо цікавить варіант, коли можна отримати не тільки готовий сайт, а й допомогу з його подальшим залученням відвідувачів. Можливо, хтось уже замовляв подібний комплекс послуг і може підказати, куди конкретно звернутись? Хотілося б знайти виконавця, який нормально пояснює етапи роботи, погоджує деталі та не зникає після здачі сайту.

KITT

New member
У мене якраз був досвід із комплексним замовленням, тому можу поділитися. На старті я теж хотів спочатку зробити сайт, а вже потім думати про рекламу, але в результаті вирішив шукати послугу, де ці напрямки можна поєднати. Звернувся до агенції SEO-Room. Сподобалося, що спочатку обговорили, для чого саме потрібен сайт, яку аудиторію потрібно залучати та які варіанти реклами можна використовувати. Після узгодження деталей почали із самої розробки, а далі вже перейшли до рекламної частини. Для мене було зручно, що не потрібно було самостійно координувати кількох різних виконавців і пояснювати кожному одне й те саме. У результаті отримав готовий майданчик, який можна використовувати для залучення клієнтів, і налаштовану рекламну роботу. Тому, якщо шукаєте саме створення та рекламу сайтів https://seo-room.com.ua/ в одному комплексі, можете переглянути їхній варіант і самостійно уточнити актуальні умови та можливості співпраці.

Сверху