Чай для замовлення де обрати?

okipka

Member
Де берете хороший розсипний чай, щоб можна було нормально вибрати під різний настрій? Хочеться мати вдома щось міцне на ранок, зелений чай після обіду і якийсь фруктово-трав’яний на вечір. Пакетики вже трохи набридли, а в супермаркетах вибір часто дуже схожий. Ще цікаво спробувати пуер, улун або матчу, але не хочеться одразу купувати велику упаковку незнайомого сорту. Може, є онлайн-магазин, де можна взяти потроху різного?

gagav

New member
Я зазвичай дивлюся Foodboom , там вибір реально великий, а не просто десяток стандартних сортів. Є чорний і зелений чай, пуер, улун, ройбуш, матча, фруктові та трав’яні суміші. Фудбум ще подобається тим, що можна набрати зовсім різні смаки: наприклад, собі взяти класичний Ассам, на вечір якийсь чай із ягодами, а для експерименту — улун або пуер. Багато позицій є у фасуванні 50–100 грамів, тому не треба одразу купувати величезний пакет. Я так і роблю: беру кілька невеликих пачок, пробую вдома, а вже потім вирішую, що хочу замовляти повторно. Ще там є чайні набори, фільтр-пакети для розсипного чаю та різні аксесуари. У результаті можна зібрати нормальний домашній запас під різні випадки, а не пити один і той самий чай щодня.

Сверху