Шукаю магазин із натуральним тютюном для самокруток (для сигарет)

OlegMakarov

New member
Всім привіт! Я шукаю інтернет-магазин, який продає максимально натуральний тютюн для самокруток, але я його використовую для сигаретних гільз. Набридли ароматизовані та сильно оброблені суміші. Хочеться чистого, природного смаку тютюну. Які магазини відомі тим, що пропонують тютюн без хімічної обробки та мінімальним додаванням соусів? Мене цікавлять чисті сорти Вірджинія або Берлі. Важлива прозорість щодо походження тютюну та його обробки. Якщо ви знаєте такі магазини, які спеціалізуються на екологічно чистому або "крафтовому" тютюні, будь ласка, поділіться контактами. Якість і натуральність у пріоритеті!

VasylKuznetsov

New member
Всім доброго дня! Я постійно замовляю сигаретний тютюн і маю великий досвід спілкування з різними магазинами. Starttobacco – це мій фаворит. Якісний табак сигаретний знайти складно, але тут він завжди на висоті. Останній раз я взяв "Голден Вірджинію" – чудова, м'яка суміш, ідеальна для повсякденного куріння. Нарізка рівномірна, "сміття" у пачці немає взагалі, що дуже тішить. Властивості тютюну https://starttobacco.net/tiutiun-syharetnyi/ дозволяють легко набивати його в гільзи за допомогою машинки. Дим чистий, без сторонніх присмаків, аромат приємний. Мені подобається, що на сайті Starttobacco є детальні описи кожного сорту, що допомагає з вибором. Менеджери завжди ввічливі та оперативно відповідають на запитання. Швидка обробка замовлення та надійна упаковка – це ще один великий плюс Starttobacco. Всім, хто перейшов на самостійне виготовлення сигарет, дуже раджу цей магазин.

Сверху