Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно. Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
Хто вже користувався сенсорними змішувачами? Потрібно замінити старий кран у ванній, і хочу щось сучасне та зручне, але боюся, що сенсорна система може швидко зламатися або бути незручною у повсякденному використанні.
Хто вже користувався сенсорними змішувачами? Потрібно замінити старий кран у ванній, і хочу щось сучасне та зручне, але боюся, що сенсорна система може швидко зламатися або бути незручною у повсякденному використанні.
Мій випадок трохи кумедний: після ремонту на кухні встановила звичайний кран, і постійно забруднювала його руками під час готування — доводилося постійно витирати. Тому при виборі для ванної хотіла щось більш технологічне і практичне. Замовила сенсорний змішувач через інтернет-магазин «ВОДОКРАН» httрs://vodokran.com.ua/ua/g103916376-sensornye-smesiteli-dlya Спочатку переживала через електроніку, але все прийшло добре упаковане, легко встановилося, датчики спрацьовують точно, вода ллється рівно і без затримок. Тепер користуюсь вже кілька місяців, проблем немає, і навіть діти із задоволенням миють руки без постійного натискання важелів.
На данном сайте используются файлы cookie, чтобы персонализировать контент и сохранить Ваш вход в систему, если Вы зарегистрируетесь.
Продолжая использовать этот сайт, Вы соглашаетесь на использование наших файлов cookie.