Ремонт двигуна Foton Lovol 1054

Delaiy

New member
Доброго дня, планую капітальний ремонт двигуна на своєму Фотоні 1054, потрібна поршнева група і прокладки. Двигун Perkins 1004, тому деталі мають бути якісними, щоб мотор відходив свій ресурс. Де можна знайти повний комплект прокладок і поршні з кільцями в одному місці? Хочеться знайти постачальника, який розуміється на цій техніці і не підсуне туфту. Буду вдячний за контакти магазинів з нормальним асортиментом.

Doni

New member
Капіталка - це серйозний крок, тут на якості запчастин точно не варто економити, бо вийде дорожче потім. Двигуни Perkins дуже надійні, але люблять точні допуски по запчастинах. Я купував запчастини до трактора Foton Lovol у хлопців з Техномодуля, у них був повний набір на 1054 модель. Там і гільзи, і поршні, і кільця фірмові, все запаковано як треба. Також обов'язково візьми комплект прокладок ГБЦ, бо без них ремонт не почнеш. Бачив у них ще водяні насоси під цей двигун, якщо твій вже підтікає, то краще замінити зараз. Ціна на поршневу групу там була біля вісімнадцяти тисяч, що для такого мотора адекватно. Головне після збірки дати двигуну нормально обкататися на холодну, не кидай його одразу в роботу. Там на сайті ще є компресори та гідророзподільники, якщо захочеш оновити всю систему.

Delaiy

New member
Ого, вісімнадцять тисяч за поршневу - це суттєво, але мотор великий, тому ціна очікувана. Вже заглянув на сайт, асортимент у них справді крутий, знайшов навіть ті прокладки, що шукав. Дякую за пораду щодо обкатки, буду робити все за технологією.

Сверху