Косметика для волосся

annanas

New member
Довго шукала якісну косметику для холодного відновлення волосся, і за рекомендацією знайомої вирішила замовити її в інтернет-магазині brazil-prof.com/holodnoe-vosstanovlenie/ Зазвичай я дуже обережно ставлюся до нових засобів, але цього разу вирішила довіритися професійній косметиці. Перш за все мені сподобався сам сайт — він зручний, інформація структурована, а пошук працює швидко. Я знайшла засоби, які підходять саме для пошкодженого та сухого волосся, і замовила комплекс для відновлення структури. Замовлення відправили дуже оперативно, що приємно здивувало. Коли почала користуватися продуктами, зрозуміла, що це дійсно професійний рівень догляду. Волосся стало більш щільним на дотик, з’явився здоровий блиск, а найголовніше — воно перестало ламатися під час розчісування. Мені також сподобалося, що процедура холодного відновлення не займає багато часу і легко робиться вдома. Тепер моє волосся виглядає значно краще, навіть подруги почали запитувати, чи я не робила салонну процедуру. Дуже задоволена покупкою і точно буду замовляти ще.

Сверху