sporish7
New member
Всім привіт! Хочу поділитися своїм власним досвідом, бо свого часу витратив купу нервів і грошей, поки шукав надійного постачальника для своєї кав'ярні та офісу. Хто в темі, той знає: знайти нормальну якість, щоб зерно не було пересмаженим до вугілля, і при цьому отримати адекватну ціну — це той ще квест. Перепробував купити зерно у десятка різних дистриб'юторів, але постійно вилазили якісь мінуси: то обсмажка плаває від партії до партії, то доставка затримується на тиждень, то асортимент такий бідний, що нічого цікавого клієнтам не запропонуєш.
Зрештою, за порадою знайомого бариста, вирішив ризикнути й замовити кава опт на цьому сайті. Скажу відверто — вони мене приємно здивували. По-перше, зерно завжди свіже, арабіка та купажі підібрані дуже грамотно, аромат неймовірний прямо з мішка. По-друге, що найважливіше для бізнесу, у них стабільна якість. Немає такого, що перша пачка ідеальна, а в наступній замовленій партії вже якесь сміття чи суцільна гіркота.
Зрештою, за порадою знайомого бариста, вирішив ризикнути й замовити кава опт на цьому сайті. Скажу відверто — вони мене приємно здивували. По-перше, зерно завжди свіже, арабіка та купажі підібрані дуже грамотно, аромат неймовірний прямо з мішка. По-друге, що найважливіше для бізнесу, у них стабільна якість. Немає такого, що перша пачка ідеальна, а в наступній замовленій партії вже якесь сміття чи суцільна гіркота.