Де замовити свіжі фрукти?

edithxxmason

New member
Всім привіт, підкажіть, будь ласка, хто реально замовляє продукти онлайн на постійній основі? Особливо цікавлять фрукти, бо для мене це завжди лотерея — боюся отримати щось недостигле або пом’яте. Хочеться, щоб і привезли вчасно, і не довелося все перебирати з сумним виглядом.

xkristinaxbond

New member
Всім привіт, підкажіть, будь ласка, хто реально замовляє продукти онлайн на постійній основі? Особливо цікавлять фрукти, бо для мене це завжди лотерея — боюся отримати щось недостигле або пом’яте. Хочеться, щоб і привезли вчасно, і не довелося все перебирати з сумним виглядом.
Я теж довго сумнівалася, але все ж ризикнула і замовила свіжі фрукти в інтернет-супермаркет РОСТ, і тепер можу сказати — дарма хвилювалася. Фрукти приїхали гарні, ароматні, без жодних сюрпризів, усе виглядало так, ніби я сама вибирала в магазині. Кур’єр був ввічливий, доставку привезли в обумовлений час, нічого не пом’ялось і не зіпсувалось. Після такого досвіду стало зрозуміло, що онлайн-покупки можуть бути справді зручними й приємними, особливо коли не хочеться після роботи тягати важкі пакети.

Сверху